Equipos Federados

Equip infantil Masculí

Per primera vegada en la història del Club es forma un equip en categoria Infantil Masculí (nascuts 2009-2008). Esperem que siga el primer de molts anys i gaudisquen i cresques al costat del voleibol.

Equip Cadet Femení

Després de moltes temporades el club reprén en categoria Cadet Femení amb un grup de xiquetes nascudes entre 2007-2006.

Equip Cadet Masculí

A la recerca de jugadors nascuts entre 2007-2006 per compondre un equip en categoria Cadet Masculí. Si t’agrada el volei, vols provar altres esports o coneixes a xiquets en aquestes edats no dubteu en posar-se en contacte amb nosaltres i provar el voleibol. Un esport complet, que de segur els aporta noves experiències a les seues vides.

Equip Juvenil Femení

El juvenil femení es renova! Aquesta temporada el juvenil femení donarà pas a jugadores que l’última temporada han estat entrenant a la nostra escola i a nouvingudes amb experiència al voleibol des de diferents pobles propers a Ontinyent. 

Equip Júnior Femení

Nova categoria al voleibol!!Aquest any comença amb nous canvis, com és ara la incorporació d’una nova categoria, el JÚNIOR, agafant així el 3r any de juvenil i el primer de sènior (nascudes als anys 2002-2003), creant aquesta de nou. Les nostres jugadores amb llarga experiència participaran aquesta temporada amb molta il·lusió i ganes de donar-ho tot!

Equip Júnior Masculí

El Club comptarà amb un equip en aquesta nova categoria del voleibol, Júnior masculí!!Després de passar una temporada sense juvenil masculí, aquest any arranquem amb força amb aquest equip.